Nieuws

Hieronder lees je mijn nieuwtjes. Het kan zijn dat ik lang niets plaats. Weet dan dat het echt niet saai is. Er is gewoonweg niets dat het vermelden waard is!

LIVE UITZENDING VOOR REDESIGN WITH PRIMA

26-08-2023

In het weekend van 25 t/m 27 augustus was ik in Duitsland. Samen met mijn lieve collega Elle Nash van Elle Furniture heb ik tijdens deze dagen een meubelstuk gerestyled. De uitdaging was dat we onze eigen stijl moesten combineren in één meubel.

Tijdens de live uitzending op 26 augustus hebben we het kastje zo goed als klaar kunnen krijgen. Elle hoefde alleen nog de finishing touch te doen. Wil je de live ook zien? Klik dan hier


Resultaat van de workshop bij Simply vintage

Meubel Workshop

19-06-2023

Deze prachtige antieke zware kast heb ik een restyle gegeven tijdens de 2-daagse workshop die ik hieronder heb beschreven. Het was een groot succes, wat een organisatie en wat een feest!

 

En nog leuker, de kast is al snel verkocht!

 

(De foto's zijn gestyled en genomen door Jonathon Marc Mendes(een grootheid in ons vak, en een expert op het gebied van stylen en fotograferen)


Gevraagd voor workshop samen met 'The big 3'

13-04-2023
Leuk nieuwtje!
Ik ben door Vanessa van Simply Vintage uitgenodigd om samen met 'The Big 3'; Jonathon Marc Mendes, Nicole Bunke & Heike Marro een 2-daagse mega workshop te geven in Ubstadt, Duitsland.

 

Super spannend, 'n grote eer en...een uitdaging!


Nieuwe cursus 'oude verftechnieken'

Proef-linkje Farragoz

27-02-2022

Onlangs ben ik gestart met een nieuwe opleiding 'Oude verftechnieken'. Graag wilde ik weten hoe je toch dat oude patina kunt krijgen op meubels & meer. Soms zie je van die stukken die de 'tand des tijds' goed hebben doorstaan, maar wel met wat (oh zo mooie) gebruiksschade. Ik wil dat effect ook zo graag bereiken, maar dan op 'afgedankte' meubels. 

Proef 1: Op een simpel licht houten plankje heb ik wat profiellatten gemonteerd en daarnaast een sierlijk  ornament. Daarna ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen verf. Dit brouwsel is gemaakt van oude ingrediënten zoals gips, lime en melk. Door laag op laag aan te brengen en goed schrapen met een mesje krijgt je dit prachtige effect. Het goud is gemaakt van goudpoeder vermengd met een eidooier! Niet te geloven toch?

Dit kan ook met jouw meubel! Vraag gerust om meer informatie; je kunt me bellen of een berichtje sturen. Misschien tot later!


Het resultaat voor de Challenge

23-01-2022
Hier is hij: Mijn inzending voor de Annie Sloan Paint Challenge 2022. Wat was het leuk om te doen, maar een Challenge was het. Om de kleuren in mijn stijl meubels toe te passen was wel even doorzetten. Laag na laag opgebouwd maar ik ben tevreden met het resultaat. Veel leuke reacties gekregen op zowel @anniesloanstagram als de mijne.

 


ANNIE SLOAN PAINT challenge 2022

23-01-2022

Eind november werd ik uitgenodigd door Annie Sloan om mee te doen aan de Annie Sloan Paint Challenge 2022!

 

Twaalf kunstenaars verspreid over de hele wereld zijn door haar uitgedaagd. De uitdaging: met drie vooraf bepaalde kleuren en een eigen kleur een meubel restylen. Een grote eer en heerlijk spannend! Zojuist heb ik mijn project ingeleverd. In januari is de onthulling op @anniesloanstagram

 

Over Annie Sloan:
Annie Sloan heeft haar revolutionaire meubelverf, Chalk Paint®, in 1990 uitgevonden en is sindsdien niet gestopt met het verfijnen en verbeteren van haar formule. Ze wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds toonaangevende autoriteiten op het gebied van verf, kleur en stijl.