WEBshoP

Hieronder vind je een overzicht van mijn restyles die nog beschikbaar zijn. Mocht je een van de beschikbare meubels willen kopen dan zijn er twee mogelijkheden om het bij jou te krijgen: 'ophalen' of 'bezorgen'.

BEZORGEN

Als je iets bezorgd wilt hebben kan ik je vooraf een prijsopgave mailen. De prijs is afhankelijk van de grootte van het meubel en het bezorgadres. Levering kan binnen geheel Europa.


OPHALEN

Je kunt je aankoop ook ophalen in Vreeland. Vreeland is een dorp aan de Vecht en ligt tussen Abcoude en Breukelen.

BESCHIKBARE MEUBELS

Deze prachtige oude kast met vier laden heeft een complete metamorfose ondergaan. Op de laden heb ik een mooie decoupage met een sfeervol stilleven aangebracht. Een zachte glans van brons over bruin/zwart geven sfeer aan de ruimte. De laden zijn schoon, de kast is zeer zwaar en geheel van hout. Een opvallend pronkstuk!

Afmetingen:
Breedte - 80 cm
Hoogte - 84 cm
Diepte - 50 cm

* Shipping within Europe is possible

 

Een prachtige ladekast in antieke Franse stijl beschilderd. De kleuren zijn licht, blauw en beige met een oude structuur. Het blad is beige en lijkt op oud natuursteen. De drie laden zijn schoon en nog met mooi en schoon hout. Een unieke kast met een zachte, ingetogen uitstraling waar geen 2e van te vinden is.

Afmetingen
Hoogte: 74 cm

Diepte: 40 cm

Breedte: 85 cm

 

*Shipping within Europa is possible.

 

 

Decoratieve handbeschilderde bloementafel met een romantische decoupage met gele rozen op het blad. De tafel heeft een donkergrijs/bruine kleur op een grove ondergrond. De rozen zijn oud en en doorleefd, zodat het in combinatie met het gouden randje op een oud schilderij lijkt. Er zijn zoveel bewerkingen geweest waardoor het die speciale sfeer heeft gekregen, oud, doorleefd en sfeervol. 

Afmetingen
Breedte - 61 cm
Hoogte - 71 cm
Diepte - 45 cm

* Shipping within Europe is possible

 

wat voor jou?

Ik heb altijd wat meubels in voorraad die staan te popelen om bewerkt te worden. Misschien vind je iets leuks en zie je dit al helemaal voor je in jouw huis. Ik kan het meubel dan aanpassen aan al je wensen. Klik hier om de onbewerkte meubels te bekijken.